Termene si conditii

www.thx.ro

 • Acest website (denumit in continuare Site) este creat si administrat de SC TravelHubX SRL (denumit in continuare Administrator) . Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoana poate accesa si/sau utiliza informatiile de pe Site-ul www.thx.ro. Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv continutul disponibil prin acest Site) acceptati automat acesti Termeni si Conditii de utilizare ale Site-lui.

  In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa parasiti acest Site ACUM.

  Administratorul  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. 

Adresa si date de contact

 • S.C. TravelHubX S.R.L. este o societate romaneasca cu sediul social in Piatra Neamt, str. 1 Decembrie 1918, Nr.60, jud. Neamt, numar de telefon 031 824 44 44, adresa de e-mail office@thx.ro, avand un Capital Social de 25.000 lei, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J27/4/2021, avand cod unic de inregistrare 43512519, titulara a Licentei de turism nr. 2380, pentru Agentie de Turism Organizatoare.

Acces si servicii prezentate pe Site

 • Administratorul garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest Site, pentru solicitare de oferte si programe turistice, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse THX, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc. Daca optati pentru inregistrare pe acest Site va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare. Daca informatiile furnizate nu sunt corecte si complete, Administratorul poate alege sa nu raspunda la solicitarea dumneavoastra.

Acces si servicii prezentate pe Site

 • Informatiile cuprinse in acest Site au un caracter strict consultativ si pot fi modificate oricand, fara o notificare prealabila. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in Site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau. Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale. Deasemenea acest Site contine link-uri catre alte site-uri, iar Administratorul nu are nici o responsabilitate asupra corectitudinii informatiilor furnizate pe aceste site-uri. Administratorul nu isi asuma raspunderea, in nici o situate, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect.

Conditii de utilizare a Site-ului

 • Administratorul va garanteaza permisiunea de a utiliza acest Site cu respectarea urmatoarelor Conditii de utilizare:

  Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial;

  Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a Site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest Site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul Site-ului.

  Este interzis sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale Site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale Site-ului sau continutului acestuia.

  Utilizatorii pot trimite sugestii, comentarii, feedback, idei, poze din destinatiile in care au calatorit, caz in care acestea devin proprietatea SC TravelHubX SRL.

  Este interzis sa trimiteti materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor, sau violarea in orice fel a legilor romane si internationale.

  Solicitarile de utilizare/ modificare a continutului Site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail office@thx.ro. Site-ul THX by Eturia sau site-urile conexe acestuia, va pot pune ocazional la dispozitie platforme de comunicare directa intre dumneavoastra si alti parteneri ai nostri.

  ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.THX.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA ACEST SITE, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.THX.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

 • Intregul continut al acestui Site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea TravelHubX SRL si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

  "THX by Eturia", "Inspiring Traveling Solutions", precum si toate desenele si simbolurile legate de acestea sunt marci inregistrate ale S.C. TravelHubX S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Administratorul isi rezerva toate drepturile pentru acest Site si pentru continutul acestuia. Continutul acestui Site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informativ si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

  Folosirea fara acordul TravelHubX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Conditii generale de rezervare - vanzare a biletelor de avion

 • Odata cu efectuarea rezervarii, Pasagerul va primi de la Administrator informatii referitoare la pretul zborului (valabil la data rezervarii), precum si informatiile referitoare la conditii, restrictii si reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumparat in baza respectivei rezervari. Toate conditiile, regulile si restrictiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de Compania aeriana precum si de alti factori (de ex. obligatia detinerii vizei), independenti de vointa Agentiei. Aceste reguli, precum si pretul biletului de avion, se pot modifica, prin vointa celor ce le-au impus, pana in momentul cumpararii efective a biletului, fara ca Agentia sa poata fi facuta in vreun fel raspunzatoare. Dupa emiterea biletului de avion, toata responsabilitatea privind efectuarea calatoriei revine companiei aeriene.

  Pasagerul este obligat sa se prezinte la imbarcarea pentru zbor cu cel putin 2 ore inainte de ora plecarii pentru zboruri internationale si minim 1ora si 30min inainte de ora plecarii pentru zboruri interne, pentru a i se putea intocmi formalitatile necesare.

  Fiecare Turist este raspunzator personal pentru respectarea prevederilor serviciilor pasapoarte, vamale, sanitare, etc. ale tarii in care calatoreste. Cetatenii straini trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care vor sa calatoreasca. Este indicata reconfirmarea zborului de intoarcere cu 72 ore inainte, in caz contrar putand fi anulata rezervarea acelui zbor. In functie de reglementarile companiilor aeriene,

  Pasagerul poate prezenta la check-in pentru zborurile internationale, una sau doua piese de bagaj a cate 20-23 kg fiecare, cu dimensiuni totale (lungime + latime + inaltime) de 158 cm, precum si o piesa pentru bagaj de mana de 5-10 kg, cu dimensiuni totale de 115 cm. Pentru zborurile interne, limita de greutate pentru bagajele de cala este de 10-20kg/persoana, iar pentru bagajul de mana de 5-10 kg. Informatii exacte va vor fi comunicate la emiterea biletelor de avion. Excedentul de bagaje se taxeaza suplimentar de catre companiile aeriene. Pasagerii cu probleme grave de sanatate, precum si pasagerele insarcinate vor putea calatori numai cu acordul scris al medicului curant, obtinut cu maxim 7 zile inaintea datei zborului. Animalele domestice sunt acceptate la bordul aeronavelor numai cu rezervare anterioara confirmata de catre compania aeriana si numai cu model standard de cusca. La bordul aeronavei sunteti obligati sa respectati recomandarile personalului de bord si puteti solicita informatii despre programul de fidelizare al companiei aeriene cu care calatoriti pentru a putea beneficia ulterior de avantajele oferite membrilor.

Reguli de securitate in aeroporturi

 • Pentru a va proteja impotriva noilor amenintari cu explozibili lichizi, Uniunea Europeana (UE) a adoptat o serie de reguli si masuri, care restrictioneaza cantitatea de lichide pe care le puteti trece prin punctele de control de securitate. Aceste reguli se aplica pentru toti pasagerii care pleaca de pe aeroporturi din UE indiferent de destinatia acestora, insa se practica pe o scara din ce in ce mai larga si pe alte aeroporturi dinafara UE. Aceasta inseamna ca la punctele de control de securitate se vor face verificari legate de substantele lichide pe care doriti sa le transportati, insa si pentru alte obiecte interzise. Totusi, noile reguli nu limiteaza cantitatea de lichide pe care le puteti cumpara din magazinele duty-free sau de la bordul aeronavelor operate de o companie aeriana din UE. Noile reguli au intrat in vigoare la 6 noiembrie 2006 pe toate aeroporturile din UE, Norvegia, Islanda si Elvetia si sunt valabile pana la alte modificari.

  Este permis sa luati in bagajul de mana doar cantitati mici de lichide de uz personal, care trebuie sa fie amabalate in recipiente individuale de maximum 100 mililitri fiecare. Toate aceste recipiente vor fi depozitate lejer intr-un ambalaj din material plastic transparent, care se poate resigila, avand un volum maxim de 1 litru per pasager. La aeroport, pentru a facilita controlul de securitate, trebuie sa prezentati separat pentru examinare toate lichidele pe care le aveti, trebuie sa dezbracati jacheta sau haina in punctele de control, sa scoateti laptop-ul si alte echipamente electronice din bagajul de mana. Toate acestea vor fi scanate separat. Lichidele care intra in discutie includ: apa si alte bauturi, supe, siropuri, creme, lotiuni si uleiuri, parfumuri, spray-uri, gel de par si de baie, spuma de barbierit, recipiente sub presiune, pasta de dinti, rimel, mixturi, precum si alte produse de aceeasi consistenta.

  Este permis: sa impachetati lichide in bagajele de cala (noile reguli se aplica doar pentru bagajele de mana), puteti avea in bagajul de mana medicamente sub forma de lichid, gel, aerosoli, insulina si substante pentru dieta (este necesara recomandarea scrisa a medicului), inclusiv hrana pentru copii (lapte sau suc), in cantitatea necesara pe durata calatoriei. Este permis sa cumparati lichide, cum ar fi bauturi sau parfumuri, fie din zona duty-free de dupa controlul de securitate, fie de la bordul aeronavelor doar daca aestea sunt ambalate in pungi resigilabile din plastic transparent. (nu trebuie desigilate pana la destinatie, altfel pot fi confiscate). In plus punga va trebui sa contina si dovada achizitionarii respectivului produs. In cazul in care sunteti in tranzit, este important sa nu deschideti ambalajul inainte de ultimul control de securitate. Sunteti rugati sa cooperati cu personalul companiei aeriene, dar si cu personalul responsabil cu securitatea din cadrul aeroportului.

Termene si conditii pentru circuitele de grup

 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. TravelHubX SRL nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.

  Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. TravelHubX SRL nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.

  TravelHubX SRL nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

Documente necesare pentru achizitionarea unui pachet turistic

 • Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);

  Copie dupa cartea de identitate;

  Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);

  Numar de telefon valabil;

  Adresa e-mail;

  Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).

Termene si conditii de plata

Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata:

Pentru pachetul de servicii (inclusiv zboruri)

• 50 % la confirmarea rezervarii

• 50% cu 60 de zile inainte de plecare

• Pentru solicitari cu mai putin de 60 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii

Facturarea serviciilor se va face in EUR, USD sau RON, iar plata serviciilor se va efectua in baza facturilor emise de TravelHubX SRL ( la cursul bancii agentiei, inscris pe documentul de plata), prin transfer bancar sau ordin de plata.

Conditii de anulare si penalitati

 • Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Anexa 1 la contractul cu Turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.

Legea aplicabila. Litigii

 • Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din, sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil se va apela la instantele judecatoresti, competenta revenind instantei din raza teritoriala a municipiului Piatra Neamt.

Contact form

 • THX by Eturia ofera partenerilor sai o platforma moderna de cautare si rezervare de pachete turistice, hoteluri si bilete de avion. Expertiza echipei de vanzari si reteaua extinsa de parteneri externi de calitate sunt garantul unei colaborari eficiente.

 • Site-ul THX.ro este operat de TravelHubX Srl, identificata prin CUI: 43512519, Nr. Reg. Com.: J 27 / 4 / 2021.
TravelHubX Srl. este operator de date cu caracter personal inregistrat cu licenta de turism Nr. 2380 din 19.03.2021